Consilier superior – Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor AradConsilier superior

Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Arad

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul laborator analize, primire probe, umiditate, puritate, germinaţie, stare fitosanitară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul agricol, horticol;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • cunoştințe de operare PC – nivel de bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 30 august 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Arad, cu sediul în Arad, str. Cloşca, nr. 6a, telefon 0257.212.454.

Apply for this Job