Consilier superior – Inspectoratul Teritorial de Muncă TeleormanConsilier superior

Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul economic, resurse umane, administrativ și informatică – Compartimentul economic, achiziții publice, administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani;
  • cunoștințe de operare PC: sunt necesare cunoștințe de operare pe calculator la nivel de bază, dovedite prin documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 iunie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 09:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman din Alexandria, str. Dunării nr. 1, Judeţul Teleorman, telefon 0247/311.175.

Apply for this Job