Consilier superior – Inspectoratul Teritorial de Muncă ClujConsilier superior

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj

22 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, din Compartimentul Informatică în cadrul Serviciului Economic, Resurse Umane, Administrativ, Informatică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești: – ingineria sistemelor, calculatoare și tehnologia informației; calculatoare și ingineria informației; automatică și informatică aplicată; ingineria sistemelor; ingineria informației; inginerie industrială și management; informatică aplicată în ingineria industrială; inginerie și management; informatică industrială; informatica;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • capacitatea de a lucra în condiții specifice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, din Cluj-Napoca, str. G.Cosbuc nr.2, județul Cluj, telefon 0264.598.407, interior 210, e-mail itmcluj@itmcluj.ro.

Apply for this Job