Consilier superior – Inspecția Judiciară, BucureștiConsilier superior

Inspecția Judiciară, București

6 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspecția Judiciară, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior – Direcția Economică și Administrativă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul cibernetică, statistică și informatică economică, cu specializarea cibernetică economică/informatică economică, sau în domeniul contabilitate, cu specializarea contabilitate și informatică de gestiune;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 7 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel avansat (dovedite prin diplome/atestate/certificate).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 decembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 10 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Inspecția Judiciară din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 40, sector 5, București, telefon 021.322.62.96, e-mail monica.balan@inspectiajudiciara.ro.

Apply for this Job