Consilier superior I superior – Primăria Comunei Laloşu, Judeţul VâlceaConsilier superior I superior

Primăria Comunei Laloşu, Judeţul Vâlcea

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Laloşu, Judeţul Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Asistență Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistență socială;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – minimum 7 ani;
  • cunoștințe de operare PC: sunt necesare cunoștințe de operare PC la nivel de bază, dovedite prin documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 iulie 2019, ora 11.00 – proba scrisă;
  • 01 august 2019, ora 11.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Laloşu, cu sediul în localitatea Laloşu, Str. Principală, judeţul Vâlcea, telefon 0736/367.043.

Apply for this Job