Consilier superior – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor HarghitaConsilier superior

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Harghita

21 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, gradația 5 la Circumscripția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale Odorheiu Secuiesc, din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Harghita.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară în specialitatea medicină veterinară,
  • gradul funcției publice – superior;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 martie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 26 martie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 29 martie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul DSVSA Harghita, din mun. Miercurea Ciuc, str. Progresului nr. 14, jud. Harghita, telefon: 0266.312.060.

Apply for this Job