Consilier superior – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Caraş- SeverinConsilier superior

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Caraş- Severin

8 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Caraş- Severin, organizează concurs de recrutare  pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de executie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului Economic și Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 mai 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul din Resița, str. Timișorii, nr. 15, Caraș-Severin, Compartimentul juridic şi resurse umane, telefon 0255.231.004 sau 0255.230.041, e-mail: on.ion-cs@ansvsa.ro.

Apply for this Job