Consilier superior – Direcția pentru Agricultură Județeană HarghitaConsilier superior

Direcția pentru Agricultură Județeană Harghita

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția pentru Agricultură Județeană Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, Compartimentul asistenţă tehnică zonală şi RICA.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea: agricultură, zootehnie, horticultură;
  • vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 12:00: proba scrisă;
  • 31 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Harghita, cu sediul în Miercurea-Ciuc, Piața Libertății nr. 5, camera 247, telefon 0266/371.898.

Apply for this Job