Consilier superior – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană CovasnaConsilier superior

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Covasna

9 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Financiar-contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată, atestate cu diplomă în specialitatea: ştiinţe economice;
  • minimum 9 ani vechime în specialitate pentru funcţia publică de execuţie, consilier, clasa I. grad profesional superior;
  • cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 12 aprilie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Covasna, din Sfîntu Gheorghe, Strada Gabor Aron Nr.1, județul Covasna telefon 0267/351.374.

Apply for this Job