Consilier superior – Direcţia Judeţeană pentru Cultură NeamţConsilier superior

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ

14 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa 0, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • studiile universitare trebuie să fie în ramura de știință/domeniul de licență: istorie, geografie, filologie, studii culturale, arte vizuale, inginerie, arhitectură.
  • vechime: – minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.
  • spirit de inițiativă, creativitate, capacitate de lucru în echipă, disponibilitate pentru deplasări frecvente în teren și uneori program prelungit.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 decembrie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • 20 decembrie 2018, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ, Bvd. Traian, Nr. 17, Bl. A4, Et. 1, Jud. Neamț, telefon 0730.130.110, e-mail patrimoniunt@gmail.com.

Apply for this Job