Consilier superior – Direcţia Judeţeană pentru Cultură ConstanţaConsilier superior

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa

4 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 11 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa, cu sediul în Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 106, judeţul Constanţa, telefon 0241/613008.

Apply for this Job