Consilier superior – Direcţia Judeţeană de Statistică VranceaConsilier superior

Direcţia Judeţeană de Statistică Vrancea

5 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Statistică Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată – economice, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţe operare-exploatare programe, reţele calculatoare, Windows 10; Office 2010; Baze de date, conform art. 31 alin. 4 se dovedesc pe baza unor documente care să ateste deţinerea competenţelor respective de nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 14 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Județene de Statistică Vrancea din Focşani, str. Prof. Longinescu nr. 2A, telefon: 0237/227.140,e-mail tele@vrancea.insse.ro.

Apply for this Job