Consilier superior – Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor BrașovConsilier superior

Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor Brașov

10 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • curs inspector resurse umane;
  • cunoștințe operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 martie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Județene Comunitare de Evidență a Persoanelor Brașov din Brașov, str. N. Titulescu nr. 28, telefon 0268/310.284, interior 15.

Apply for this Job