Consilier superior – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului PrahovaConsilier superior

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier I superior la Biroul Management de Caz pentru Copii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea asistentă socială, absolvite cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 august 2017: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova din Ploiești, șos. Vestului nr. 14-16, telefon 0244/586.100.

Apply for this Job