Consilier superior – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, PloieştiConsilier superior

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Ploieşti

1 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier I superior – Serviciul management de caz pentru copii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul asistenţei sociale, specializarea asistenţă socială, absolvite cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor, 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 septembrie 2017: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 02 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 05 octombrie 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cu sediul în Ploieşti, Şos. Vestului nr. 14-16, județul Prahova, telefon 0244/586100.

Apply for this Job