Consilier superior – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului laşiConsilier superior

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului laşi

25 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminate a funcției publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Tehnic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești, specializarea construcții civile, industriale și agricole;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi cu sediul în Iaşi, str. Vasile Lupu nr, 57 A, telefon 0232/474.800, interior 104.

Apply for this Job