Consilier superior – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului BuzăuConsilier superior

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău

23 octombrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Achiziții Publice – Compartimentul Tehnic și Investiții.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, ramura de ştiinţă: inginerie civilă, domeniul de licență inginerie civilă, specializarea inginerie civilă, domeniul de licență inginerie instalații, specializarea instalații pentru construcții, ramura de știință: inginerie electrică, electronică și telecomunicații, domeniul de licență inginerie energetică;
  • vechime în specialitatea studiilor minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 noiembrie 2017, ora 10.00, proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul D.G.A.S.P.C. Buzău, str. Bistriţei nr. 41, Judeţul Buzău, telefon: 0238/711.052.

Apply for this Job