Consilier superior – Direcția de Sănătate Publică VasluiConsilier superior

Direcția de Sănătate Publică Vaslui

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier superior (specializarea economică) – Compartimentul Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe economice;
  • minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • cunoștințe operare pe calculator – nivel avansat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 11.00: proba suplimentară;
  • 20 martie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 25 martie 2019, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate Publică Vaslui din Municipiul Vaslui, str. Republicii, bl. 367, telefon 0235/312.455.

Apply for this Job