Consilier superior – Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană SuceavaConsilier superior

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava

24 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante de consilier, clasa I,  grad profesional superior, Biroul Asistenţă Medicală şi Programe din cadrul D.S.P. Suceava.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină;
  • medic primar specialitatea epidemiologie/igienă/sănătate publică şi management;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 aprilie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava şi la nr. de telefon 0230/514.557 int. 111.

Apply for this Job