Consilier superior – Direcția de Sănătate Publică a Județului BacăuConsilier superior

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bacău

4 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior, la Biroul asistență medicală și programe de sănătate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină;
  • certificat de medic primar, specialitatea igienă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 aprilie 2019, ora 10.00 proba scrisă;
  • 08 aprilie 2019, ora 10.00 proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate a Județului Bacău, str. Vasile Alecsandri nr.45, telefon: 0234/512.850.

Apply for this Job