Consilier superior – Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, BucureștiConsilier superior

Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, București

16 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Constatare și Impunere Persoane Fizice II.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 iulie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 30 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, București, din strada Mihail Sebastian nr. 23, bl. S13, sectorul 5, telefon 0742.500.552, e-mail carp.simona@ditl5.ro.

Apply for this Job