Consilier superior – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară LugojConsilier superior

Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj, județul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Registratură, Relaţii cu Publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul din următoarele domenii de licenţă: drept, ştiinţe ale comunicării, contabilitate, economie, finanţe;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 31 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj. Piaţa Victoriei nr. 4, telefon 0256/351.441, interior 274.

Apply for this Job