Consilier superior – Consiliul Judeţean TimişConsilier superior

Consiliul Judeţean Timiş

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Timiş organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul Resurse Umane, Salarizare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă: drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul sediul Consiliului Judeţean Timiş, bd. Revoluţiei 1989, nr. 17, Timişoara, telefon: 0256/406.502.

Apply for this Job