Consilier superior – Consiliul Județean Satu MareConsilier superior

Consiliul Județean Satu Mare

10 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Județean Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul Managementul Proiectelor al Direcției de Dezvoltare Regională din cadrul Aparatului de Specialitate al Consiliului Județean Satu Mare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință: științe economice, domeniul de studii universitare: management sau marketing, domeniul de licență: management sau marketing, specializarea: management sau marketing;
  • perfecționări/specializări în management de proiecte/programe în domeniul implementării proiectelor pe fonduri europene sau proiecte comunitare în domeniul infrastructură sau turism;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 iulie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 10 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 15 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Consiliului Județean Satu Mare din Piața 25 Octombrie nr. 1, telefon: 0261/805.163, e-mai kissantonia@cjsm.ro.

Apply for this Job