Consilier superior – Consiliul Judeţean Caraş-SeverinConsilier superior

Consiliul Judeţean Caraş-Severin

5 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Contractare Servicii Sociale al Direcţiei Managementul Proiectelor şi Investiţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe administrative sau ştiinţe economice;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 octombrie 2018: termen limită de depundere a dosarelor;
  • 05 noiembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 12 noiembrie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi la numărul de telefon 0255/214688.

Apply for this Job