Consilier superior – Consiliul Județean BrașovConsilier superior

Consiliul Județean Brașov

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Județean Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante de consilier, grad profesional superior – Serviciul Achiziții Publice/Direcția Achiziții și Contractare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă:în domeniul fundamental (DFI): științe inginerești;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 7 ani, dovedită prin carnet de muncă sau format standard de adeverință privind vechimea în muncă și în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 mai 2019, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 10 iunie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Brașov din Brașov, bd. Eroilor nr. 5, Județul Brașov, telefon 0268/410.777, interviu 181.

Apply for this Job