Consilier superior – Consiliul Judeţean BihorConsilier superior

Consiliul Judeţean Bihor

11 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului coordonarea consiliilor locale, derulare programe și ajutoare al Aparatului de Specialitate al Consiliului Judeţean Bihor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani;
  • cunoştinţe de operare pe calculator – nivel bază (dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019, ora 10:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC;
  • 13 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Judeţean Bihor, din Oradea, Parcul lui Traian, nr. 5, telefon 0259.418.778, e-mail resurse_umane@cjbihor.ro.

descarca: anunt-concurs11.04.2019.pdf 162KB PDF

Apply for this Job