Consilier superior – Casa Județeană de Pensii IalomițaConsilier superior

Casa Județeană de Pensii Ialomița

6 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Ialomița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Direcției Economice Evidență Contribuabil, Compartimentul Evidență Contribuabili.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice sau juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • cunoștințe operare PC: nivel mediu (atestate cu certificat).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2017: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 05 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 aprilie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județeane de Pensii Ialomița, cu sediul în Slobozia, din str. Lacului, nr. 10, telefon 0243/236.339, fax 0243.232.713.

Apply for this Job