Consilier superior – Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii PubliceConsilier superior

Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești (CASA OPSNAJ) anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, grad superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechimea în specialitatea studiilor 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 august 2017, ora 09.00: proba suplimentară de evaluare a cunoştinţelor de informatică şi a modului de lucru în SIUI Sistem Informaţional Implementat pentru casele de asigurări de sănătate;
  • 25 august 2017, ora 12.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii despre condiţii de participare, actele necesare şi bibliografia se obţin la sediul din Bucureşti, strada Popa Savu nr. 45, telefon 021/202.45.09.

Apply for this Job