Consilier superior, auditor superior (2 posturi) – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană AlbaConsilier superior, auditor superior (2 posturi)

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Alba

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Alba, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier superior, la Compartimentul formare profesională, promovare şi elaborare proiecte Serviciul implementarea politicilor, strategiilor în agricultură şi industrie alimentară, consultanţa agricolă şi formare profesională( 1 post).
 2. auditor superior la Compartimentul audit din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Alba(1 post).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier superior:
  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie specializarea agricultură, în domeniul horticol specializarea horticultura şi în domeniul zootehnic specializarea zootehnie, cunoştinţe operare calculator: Microsoft Office; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.
 • auditor superior:
  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul economic;
  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  cunoştinţe operare calculator: Microsoft Office.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 21 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
 • 23 august 2017, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare referitoare la bibliografie, actele necesare înscrierii la concurs, desfăşurarea concursului și condiţiile de participare se pot obţine la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Alba, din Alba Iulia, Calea Moților, nr. 112, telefon 0258/835.342, interior 120.

Apply for this Job