Consilier superior – Agenția pentru Protecția Mediului IlfovConsilier superior

Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov

6 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Avize, Acorduri, Autorizări.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechimea minimă în specialitate a studiilor: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 aprilie 2017: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov din București, Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, telefon 021/430.15.23, interior 21.

Apply for this Job