Consilier superior – Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura - Centrul Județean ArgeșConsilier superior

Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura – Centrul Județean Argeș

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura – Centrul Județean Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier superior din cadrul Serviciului Economie, recuperare debite şi Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Argeș, cu sediul în Pitești, Str. Armand Călinescu, nr. 44, telefon 0248/210.536, interior 105, 106.

Apply for this Job