Consilier superior – Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului TimișoaraConsilier superior

Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timișoara

24 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timișoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Economic, Juridic, Resurse Umane şi Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul, ştiinţelor sociale, ramura – ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 octombrie 2018, ora 10.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se depun la sediul Agenţiei pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, judeţul Timiş, telefon/fax 0256.292.739, e-mail oficiutimisoara@imm.gov.ro.

Apply for this Job