Consilier superior – Agenţia Naţională pentru Resurse MineraleConsilier superior

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale

3 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier gradul pofesional superior la Direcția Generală Gestionare, Evaluare și Concesionare Resurse/Rezerve Minerale, Integrare Europeană – Compartimentul Analize Oferte, Concesionare, Analize Lucrări și Urmărire Licențe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă inginerie geologică – specializarea inginerie geologică sau geologia resurselor miniere, ori în domeniul de licenţă mine, petrol și gaze – specializarea inginerie minieră;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor: 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul ANRM din București, bd. Dacia nr. 59, sectorul 1, telefon 021/317.00.96, interior 206.

Apply for this Job