Consilier superior – Agenţia Naţională pentru Resurse MineraleConsilier superior

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier, gradul profesional superior, la Direcția Generală Gestionare, Evaluare și Concesionare Resurse Rezerve Minerale, Integrare Europeană – Compartimentul Carte Minieră.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul dc licență inginerie geologică sau domeniul mine, petrol și gaze sau domeniul de licență inginerie geodezică;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul A.N.R.M. din București, bd. Dacia nr. 59, sectorul 1, telefon 021/317.00.96, interior 206.

Apply for this Job