Consilier superior – Agenţia Naţională pentru Resurse MineraleConsilier superior

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale

11 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Compartimentul Control și Protecția Mediului – Serviciul Stocare Geologică a Dioxidului de Carbon.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în inginerie geologică, în specializările inginerie geologică, geologia resurselor minerale, geologia resurselor petroliere sau geofizică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • cunoțtințe de operare PC – nivel bază (atestate cu documente).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 mai 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul ANRM din București, bd. Dacia nr. 59, sectorul 1, telefon 021/317.00.96, interior 206.

Apply for this Job