Consilier superior – Agenția Națională de Administrare a Bunurilor IndisponibilizateConsilier superior

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate

13 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, în domeniul financiar – contabil cu atribuții de contabilitate și buget, în cadrul Serviciului suport operațional.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic;
  • vechime minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, din Bucureşti, bd. Regina Elisabeta nr. 3, etajul 3, sectorul 3, telefon 0372.573.000, interior 113.

descarca: Anunt-recrutare-consilier-cu-bibliografie-si-tematica.docx 279KB DOCX

Apply for this Job