Consilier superior – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială TulceaConsilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Tulcea

24 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție,  vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate se Șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială, economic sau juridic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 noiembrie 2018, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Tulcea, cu sediul în str. Babadag nr. 118, telefon 0240/531.054, interior 207 sau la etajul 3, camera 32.

Apply for this Job