Consilier superior – Agenţia Judeţeană pentru Plăti şi Inspecţie Socială HunedoaraConsilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Plăti şi Inspecţie Socială Hunedoara

30 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăti şi Inspecţie Socială Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – din cadrul Compartimentului Gestionare debitori și creditori din cadrul Serviciului economic, financiar și contabilitate, resurse umane, administrative și achiziții publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţe de operare pe calculator: nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 septembrie 2019, ora 16.00: termen limita de depunere a dosarelor;
  • 30 septembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Mai multe informaţii despre concurs se pot obţine de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi inspecţie Socială Hunedoara, strada Piaţa Unirii nr. 2, Deva. judeţul Hunedoara, telefon 0254/219.155.

Apply for this Job