Consilier superior – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială BraşovConsilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Braşov

6 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Braşov organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • condiţii de studii – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechimea minimă în specialitatea necesară ocupării funcţiei publice – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019: termen limita de depunere a dosarelor;
  • 08 aprilie 2019, ora 09.00: proba scrisă;
  • 11 aprilie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Mai multe informaţii despre concurs se pot obţine de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Braşov, la sediul instituţiei sau la telefon 0268/415.142, e-mail ajpis.brasov@mmanpis.ro.

Apply for this Job