Consilier superior – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă VâlceaConsilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Control, îndeplinirea măsurilor asigurătorii şi executare silită a debitorilor A.J.O.F.M. Vâlcea.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • cunoştinţe de operare PC: Word, Excel, Power Point – nivel mediu;
  • iniţiativă şi creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia nr. 8, bloc Transcozia, sc. B, Judeţul Vâlcea, telefon 0250/735.608.

Apply for this Job