Consilier superior – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă MehedințiConsilier superior

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Execuție Bugetară, Financiar, Contabilitate și Administrare Fond de Garantare pentru plata creanțelor salariate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de științe: științe economice;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 02 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinți, cu sediul în Drobeta-Turnu Severin, bd. Carul nr. 3, telefon 0252.319.029; e-mail ajofm.@mh.anofm.ro.

Apply for this Job