Consilier superior – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă GorjConsilier superior

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Control, îndeplinirea Măsurilor Asigurătorii și Executare Silită a Debitelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • cunoașterea limbii engleze sau franceze: nivel mediu – dovada expertizei în domeniul limbii engleze sau franceze se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii;
  • cunoștințe operare PC: nivel mediu – dovada expertizei în domeniul tehnologiei informației se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiiLe legii;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 7 ani;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune, disponibilitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, din Municipiul Târgu Jiu, str. Lt. Col. Dumitru Petrescu, nr. 1, telefon: 0253.213.824.

Apply for this Job