Consilier superior – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă BotoșaniConsilier superior

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Execuție bugetară, Financiar, Contabilitate și Administrare Fond Garantare Pentru Plata Creanțelor Salariale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință: științe economice – specializarea finanțe-bănci, contabilitate, informatică de gestiune;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipa, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, din str. Colonel Tomoroveanu, nr.2, Municipiul Botoșani, telefon 0231.531.160.

Apply for this Job