Consilier superior – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă AradConsilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție,vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Relaţii cu Angajatorii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • iniţiativă şi creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, Str. Călugăreni, nr. 1A, telefon 0257/211.230.

Apply for this Job