Consilier superior – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean TulceaConsilier superior

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Tulcea

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacantă de consilier, clasa I, gradul profesional superior – Serviciul Autorizare Plăţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă: ştiinţe inginereşti/juridice/economice/ administraţie publică;
  • vechime minimă – 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • cunoştinţe de operare pe calculator, Word şi Excel – nivel mediu, dovedite prin atestat/diplomă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 iulie 2017, ora 15:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 02 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora inteviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură din Tulcea, str. Zimbrului, nr. 24, telefon 0240/513.430, 0735.875.703.

Apply for this Job