Consilier superior – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean OltConsilier superior

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt

29 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional superior din cadrul Centrului Local Scorniceşti.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 11 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obţin la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt, Slatina, Str. Arcului nr. 20, telefon: 0249/411.244.

Apply for this Job