Consilier superior – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean DâmbovițaConsilier superior

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional superior – Serviciul autorizare plăţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiilor publice este de minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 august 2017, ora 17.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița din Târgoviște, bd. I.C. Brătianu nr. 36, Județul Dâmbovița, telefon 0245/216.482.

Apply for this Job