Consilier superior – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean ConstanţaConsilier superior

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Constanţa

11 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de consilier, grad profesional superior, în cadrul Centrului Local Băneasa.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă de 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 iulie 2017, ora 17:00:termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Constanţa, cu sediul în Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, telefon: 0241/488906.

Apply for this Job