Consilier superior – Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Caraş-SeverinConsilier superior

Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Caraş-Severin

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Caraş-Severin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante, de consilier superior la Serviciul Măsuri specifice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 august 2017, ora 10:00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul APIA Centrul Judeţean Caraş-Severin, cu sediul în Reşiţa, Piaţa Republicii nr. 28, judeţul Caraş- Severin, telefon 0255/219.002.

Apply for this Job